Passa al contingut principal

Vols aconseguir l'últim llibre d'Erri De Luca publicat a Bromera?

El dilluns vinent, 10 de març, l’escriptor Erri De Luca impartirà la conferència  «Mediterrani, mar dels pobles», al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Aquesta conferència forma part del cicle «Ciutat oberta», en el qual també participen Evgeny Morozov, Josep Maria Benet i Jornet, Marta Segarra, Manuel Forcano, Bruce Bégout, Rafael Chirbes,  Richard Sennett i Kamila Shamsie.

De Luca acaba de publicar un nou llibre, Història d’Irene (Bromera) format per tres relats lligats per la seva passió pel mar. I és que la mar esdevé taula de salvació, font de vida i d’inspiració literària en circumstàncies tan diferents com les d’una jove que aviat donarà a llum, les del soldat Aldo De Luca –pare de l’escriptor– al final de la Segona Guerra Mundial i les d’un vell assegut a l’escullera de Nàpols que regira entre els seus records.


Conta'ns algun record, història o experiència relacionada amb la mar, i aconsegueix un exemplar d'Història d'Irene. Podeu participar a través de Facebook, Twitter o del bloc Bromeradelletres. El sorteig tindrà lloc el dimarts, 11 de març, entre tots els participants. Molta sort!




Comentaris

Anònim ha dit…
Per sort, cada dia veig la mar, amb diferents tonalitats que van del gris al verd turquesa, unes vegades alterada i violenta, d'altes, però, com una bassa d'oli.
La mar és l'estiu i l'estiu és la platja: capbussar-se des dels Esculls, esguitar els amics despistats, nadar i bussejar amb respirador i tot. El ple de l'estiu el recorde quan baixava les escaletes que hi havia al costat de la bassa de Tomaset el de l'Hort. Des d'ací ja es veia tot de llumenetes de plata pampalluguejant tota la platja, plena de para-sols fets de triangles de huit colors plans.
Quan es veien les pampallugues, sabies que seria un bon dia de platja. No hi faltàvem fera la mar que fera, tant ens feia; però les minúscules brillantors inquietes no s'enganyaven mai.
Marta ha dit…
Vaig anar al CCCB. Fàntasticsa la vetllada amb l'escriptor i vaig saludar al vostre representant. Com a lectora d'quest home tant peculiar, us encoratjo a anar publicant les seves obres. Les dues darreres fantàstiques com sempre.

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’