dimarts, 7 de juny de 2016

Celebra amb nosaltres el 30 aniversari de Bromera!

Enguany a Bromera estem d’aniversari. Celebrem trenta anys de trajectòria editorial que han estat possibles gràcies a l’esforç i el treball de molta gent que ens ha acompanyat en aquest viatge.
Més enllà dels milers de títols que inclouen els catàlegs del Grup Bromera, la nostra tasca s’ha vist reflectida en multitud d’iniciatives, com el suport a nombrosos premis literaris i a entitats com Escola Valenciana, l’impuls a publicacions periòdiques divulgatives, la promoció d’animacions lectores i la creació de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura (FBFL), amb l’objectiu de promoure la lectura i dignificar la llengua i la cultura dels valencians.

Així doncs, per a commemorar els nostres trenta anys d’història, hem organitzat un concert solidari en què es combinarà la literatura amb la música i on, a més a més, farem una breu ullada al nostre treball editorial. La recaptació anirà destinada íntegrament a la tasca amb els refugiats de Metges Sense Fronteres, entitat amb qui Bromera manté un conveni de col·laboració des de l’any 2002.

El concert anirà a càrrec de Pep Gimeno «Botifarra» i comptarà amb la col·laboració de destacats artistes valencians. A més, presentarà la gala Carles Alberola, d’Albena Teatre.

Per tractar-se d’una actuació solidària, el concert comptarà, a més, amb una fila zero. Podeu consultar ací la disponibilitat i els preus de les entrades )n’hi ha des de 3 euros). També podeu adquirir-les a les taquilles del Teatre Principal en l’horari següent:
De dimarts a divendres: 11 a 13 h i 17 a 20 h
Dissabtes i festius: 17 a 20 h
Us esperem al Principal de València!