Passa al contingut principal

Torna Black


"Black nació a partir de mi lectura de Simenon, a quién siempre consideré un maestro más que merecedor del Nobel". Aquesta és una de les revelacions que fa John Banville en l'entrevista publicada en el suplement ABCD fa uns dies. En aquestes pàgines Banville parla de les diferents maneres d'entendre la literatura que tenen ell i ell mateix amb el seu alter ego (Benjamin) Black i sobre la darrera novel·la d'aquest, El lèmur, que Bromera publica en uns dies. Us mantindrem informats.
Sols avancem que el forense Quirke no és ara el protagonista d'aquesta història que va ser publicada originàriament per entregues setmanals en el The New York Times.

Comentaris

Anònim ha dit…
M'estranyava que deixàreu passar aquest llibre! L'he vist en castellà a una llibreria. No tardeu, que tenim ganes de més Black.
Bromera de lletres ha dit…
En uns dies estarà disponible a les llibreries. No podíem deixar passar aquest nou títol del mestre "desdoblat". Gràcies!

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu