Passa al contingut principal

Un secret inconfessable

El col·leccionista de fades, guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, és la primera obra de Josep Ballester dins del gènere narratiu després d'una llarga trajectòria poètica. La presentació als mitjans de comunicació va tindre lloc ahir a Alzira, l'1 i el 2 d'abril es presentarà al públic a Barcelona i València, respectivament, i el 30 en el marc de les Jornades sobre el Foment i el Plaer de la Lectura que tenen lloc a Alzira.


(presentació als mitjans)

El col·leccionista de fades ens descobreix el perfil més desconegut de qui ha esdevingut un gran autor de literatura infantil. A partir de fets reals i documentats, Josep Ballester ha elaborat una trama que revela el secret inconfessable d'un escriptor obsessionat amb les «petites fades», posseïdor d’una col·lecció que hauria escandalitzat la societat victoriana de l’època.

Clica damunt la imatge per a llegir l'article sencer

Comentaris

Anònim ha dit…
Té molt bona pinta. M'han fet ganes de comprar-la i posar-me a llegir-la. Li he llegit, normalment, els articles que publica al Posdata, l'autor, i m'agraden.

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu