Passa al contingut principal

Guanya un exemplar d'Els amants signat per John ConnollyAbans de deixar Barcelona, John Connolly ha estat a Millenium en un programa dedicat al bé i al mal amb la voluntat d'esbrinar si la distinció entre l'un i l'altre forma part d'una llei moral natural. Amb Ramon Colom, l'autor de novel·la negra ha parlat sobre el temps que va treballar com a periodista a Irlanda, el seu país natal, sobre el moment en el qual deixà la professió per a escriure novel·les o sobre l'adaptació cinematogràfica d'un dels seus textos. En conclusió, una entrevista molt interessant per a tots els seguidors del creador del detectiu Charlie Parker.
A més, des de hui posem en marxa un concurs que permet als lectors fidels optar a tenir un exemplar signat d'Els amants, el darrer lliurament de la sèrie que pràcticament acaba d'arribar a les llibreries. Per a aconseguir-lo, solament heu de contestar correctament a la pregunta:

Què és The Great Lost Bear a les novel·les de Charlie Parker?

Serà el nom de l'oficina de Parker? o el sobrenom del seu amic inseparable Louis? o pot ser és el bar on treballa el detectiu? És molt fàcil. Esperem les vostres respostes al mail comunicacio@bromera.com. Teniu de temps fins al 14 de febrer, (ja que parlem d'Els amants, quina millor data, no?) i entre les respostes correctes, sortejarem l'exemplar amb aquesta signatura de l'autor:

Sort, i no oblideu posar el vostre nom complet i telèfon de contacte!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’