Passa al contingut principal

Isabel-Clara Simó despulla l'univers masculí

Aquest article de La Vanguardia avançava una de les apostes més importants de Bromera per a Sant Jordi, el nou llibre d'Isabel-Clara Simó, Homes, amb el qual l'autora fa desfilar vint-i-dos protagonistes masculins a través d'històries breus i incisives en què descobrirem el retrat de més d'un conegut o, fins i tot, una fotografia sorprenent de nosaltres mateixos.

Trobarem homes arrogants, però també dominats, violents, però també violentats; triomfadors però també derrotats, tot un retaule de mascles contemporanis per a tots els gustos. Aquesta obra ha sigut un repte literari i personal per a la creadora de Dones, un llibre deliciós ue va seduir els lectors (amb més de 120.000 exemplars venuts) i la crítica i que ha estat adaptat al teatre i al cinema.

Isabel-Clara Simó presentarà Homes a València i Barcelona, el 4 i el 11 de març, respectivament. Hi intervindran la política i escriptora Carmen Alborch, i Xavi Sarrià, escriptor i cantant d'Obrint Pas (a València), i el president del FCB Joan Laporta (a Barcelona). Trobareu totes les dades en la nostra agenda. A més, us reservem més sorpreses... atents!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’