dimecres, 24 de febrer de 2010

Isabel-Clara Simó despulla l'univers masculí

Aquest article de La Vanguardia avançava una de les apostes més importants de Bromera per a Sant Jordi, el nou llibre d'Isabel-Clara Simó, Homes, amb el qual l'autora fa desfilar vint-i-dos protagonistes masculins a través d'històries breus i incisives en què descobrirem el retrat de més d'un conegut o, fins i tot, una fotografia sorprenent de nosaltres mateixos.

Trobarem homes arrogants, però també dominats, violents, però també violentats; triomfadors però també derrotats, tot un retaule de mascles contemporanis per a tots els gustos. Aquesta obra ha sigut un repte literari i personal per a la creadora de Dones, un llibre deliciós ue va seduir els lectors (amb més de 120.000 exemplars venuts) i la crítica i que ha estat adaptat al teatre i al cinema.

Isabel-Clara Simó presentarà Homes a València i Barcelona, el 4 i el 11 de març, respectivament. Hi intervindran la política i escriptora Carmen Alborch, i Xavi Sarrià, escriptor i cantant d'Obrint Pas (a València), i el president del FCB Joan Laporta (a Barcelona). Trobareu totes les dades en la nostra agenda. A més, us reservem més sorpreses... atents!