divendres, 26 de febrer de 2010

L'univers masculí segons Isabel-Clara Simó

El nou llibre d'Isabel-Clara Simó, Homes, ha arribat a les llibreries amb una força sorprenent i prova d'això són les nombroses referències que ja hi troben a la premsa. Molts han estat els mitjans que han parlat d'aquest llibre de relats amb el qual l'autora despulla l'univers masculí amb valentia i una bona dosi d'humor. Ací teniu una mostra:
Avui
El Punt
Vilaweb
Europa Press
BCN cultura
Periodistes.org
Sport

Us convidem a veure el tràiler que hem preparat del llibre (punxeu damunt la imatge de dalt) i a llegir alguns dels relats que estan disponibles en l'espai web dedicat al llibre i a l'autora. A més, no us podeu perdre les presentacions a València i Barcelona previstes per al 4 i a l'11 de març, respectivament, amb uns convidats d'excepció: Carmen Alborch, Xavi Sarrià i Joan Laporta.

A més, hem posat en marxa un concurs al amb el qual podeu aconseguir un llibre signat per Isabel-Clara Simó. Els més curiosos no deixeu passar l'oportunitat de descobrir si s’assembleu a algun personatge d’Homes (si sou homes) o si heu de fugir d’algun tipus d’home especialment (si sou dones) a través dels tests que hem preparat en Facebook . Ací teniu els enllaços:

Test per a homes
Test per a dones