dijous, 10 de juliol de 2008

Bromera publicarà Rusdhie, el millor Booker

Sí, estem d'enhorabona! Una de les notícies que ens teníem reservades amb zel, veu la llum en donar-se a conéixer que l'autor indi Salman Rusdhie ha sigut escollit com el millor Premi Booker de la història amb Els fills de la mitjanit, convocat amb motiu del 40 aniversari del guardó, el més prestigiós dels que es concedeixen en llengua anglesa. Bromera recuperarà aquest títol imprescindible, actualment descatalogat, i el publicarà en els pròxims mesos en la col·lecció «L’Eclèctica».
Els fills de la mitjanit va guanyar el Man Booker en 1981, el Booker of the Booker quan el guardó feia el seu 25 aniversari, i ara, el resultat d’una enquesta feta per Internet i per telèfon mòbil a lectors d’arreu del món, confirma aquest títol com el millor llibre de ficció dels 40 anys del guardó. Bromera, que ha contractat l’obra de Rushdie, editarà també al febrer la seua última novetat: L’encantadora de Florència.
Us passem un parell d'articles que es fan ressó d'aquesta excel·lent notícia per a l'editorial (punxeu damunt les imatges):