dimarts, 15 de juliol de 2008

Ja tenim guanyador per al FIB!
Marc Fresquet d'El Vedat de Torrent és el guanyador del sorteig de les dues entrades per als concerts que tindran lloc l'últim dia del FIB, aquest diumenge dia 20. Enhorabona!


Era molt fàcil! Només calia llegir-se el primer capítol del llibre de Jonathan Lethem Encara no m'estimes (des de la nostra web) i dir-nos que la protagonista, Lucinda, comença a treballar per a un projecte artístic alternatiu en la galeria d'art d'un dels seus ex. Us agraïm a tots la vostra participació, però com passa sempre, el guanyador només pot ser un! Ara esperarem que dilluns Marc ens faça les dents llargues contant-nos com ha anat l'experiència.

Per als que heu quedat enganxats a Encara no m'estimes i voleu saber com acaba, aquest dissabte, 19 de juliol, El Periódico sortejarà 20 exemplars del llibre. No podeu perdre aquesta oportunitat de llegir una comèdia romàntica diferent. El tràiler del llibre us donarà més pistes.

Us seguirem informant, mitjançant aquest bloc o la nostra web, de les noves propostes que us oferirà Bromera el proper semestre. Ja avancem que ve carregat de novetats molt destacades per a tots. Que no us ho conten!

Cap comentari: