dilluns, 3 de novembre de 2008

El paradís de Xavi Sarrià


El 10 de novembre arriba a les llibreries Històries del paradís, la primera obra de ficció de Xavi Sarrià. En aquest llibre, el cantant d'Obrint Pas ofereix una sèrie de relats amb un fort compromís social. Tot i que encara queden uns dies perquè estiga a la venda, ja han començat a publicar-se les primeres crítiques.
En aquest sentit, us convidem a llegir el bloc de Joan Josep Isern, qui diu del llibre: "em va atrapar per la maduresa narrativa d'aquells relats breus però contundents com un cop de puny. Una impressió no gens trivial si pensem que l'autor és un debutant en la literatura de ficció".
També Isabel-Clara Simó ha dedicat la seua columna de l'Avui a Històries del paradís. Diu Isabel-Clara Simó: "Ensopegues amb el text de Xavi Sarrià, el cantant d'Obrint Pas [...] i veus un escriptoràs que et serra la gola i et deixa sense alè. Parla de violència i d'ambigüitat moral, parla de paradoxes mortals, parla de culpabilitat, parla de la brutalitat de viure i de la de morir. És un gran llibre de relats".


Cap comentari: