dilluns, 17 de novembre de 2008

Naix Edi.cat

La setmana passada es va donar el tret d'eixida d'una nova iniciativa editorial de la qual Bromera forma part. Edi.cat uneix de manera pionera tres editorials independents: Angle Editorial, Cossetània Edicions i Bromera amb l'objectiu de comercialitzar i promocionar de manera conjunta els respectius catàlegs editorials i amb la voluntat d'impulsar nous projectes.

Les tres editorials, que comparteixen unes mateixes inquietuds i una visió de futur comuna, aposten per aquesta nova xarxa que naix amb l’objectiu de crear sinergies i afrontar, amb garanties, els reptes de futur que plantegen els constants canvis en el sector editorial.

Es tracta d'una proposta inèdita que no passa per la fusió empresarial, sinó per la creació d’una plataforma conjunta que permet a les editorials mantenir la seua personalitat però alhora reforçar el seu posicionament i millorar la seva acció comercial i de difusió.
La xarxa ja ha començat a treballar amb la promoció conjunta de la campanya de Nadal. A més, s'està elaborant el portal d'Edi.cat que estarà en funcionament el proper mes de gener i també en el primer trimestre de 2009 tindrà lloc una jornada de reflexió sobre el món de l'edició independent en la nostra llengua. Tot plegat, per afrontar els nous reptes de futur marcats per la globalització i l'aglutinació editorial i com un estímul a la innovació, la versatilitat, la flexibilitat i l’enriquiment del nostre panorama literari.


Cap comentari: