divendres, 3 d’abril de 2009

Arriben els primers e-books en la nostra llengua

Ahir va ser un dia important per a Edi.cat, la xarxa d'editors independents creada per Angle, Bromera i Cossetània, perquè es va fer la presentació pública del portal: el primer web de venda de llibres i lectors electrònics en la nostra llengua.


Pel matí es va fer una roda de premsa de presentació pels mitjans i per la vesprada, la festa que us vam anunciar amb el títol De l’oralitat a l’ebook. La trobada va aplegar a editors, escriptos, periodites, autors i amics que ens van voler acompanyar en un dia com aquest. Tots els que van assistir-hi demostraren un enorme interés i curiositat davant dels lectors i e-books, alhora que comentaven els canvis que les noves tecnologies portaran al món de l’edició i del llibre. Al final de la festa tots els assistents es van endur un regal consistent en uns cupons de descàrrega gratuita de llibres digitals.

El dia d’ahir va marcar el tret d'eixida. Però el projecte d’Edi.cat és de llarg abast i poc a poc anirà completant els seus objectius. El catàleg s’anirà ampliant amb nous títols, presentarem nous formats i procurarem anar incorporant totes les novetats tecnològiques que l’apassionant món del llibre digital ens oferirà. Us anirem informant.
Us passem alguns enllaços d'alguns dels mitjans que se n'han det ressó:

TN Tv3Avui


La VanguardiaEl Periódico
Enllaços:

El País
Vilaweb
Lectoralia

Que!
ADN
Europa press
Ajuntament de Barcelona
ACN80 grams