dimarts, 7 d’abril de 2009

Cinc edicions de "Potser a setembre"

La primera novel·la d'Àngels Moreno, Potser a setembre, finalista del Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, arriba a la seua cinquena edició amb imatge renovada. Aprofitem l'ocasió per a recomanar-vos la lectura d'aquesta obra ara que s'acosten les desitjades vacances de Pasqua.

La protagonista d'aquesta novel·la ens conta la peripècia que la va conduir a la presó de Picassent, des d'on reflexiona sobre la seua vida present i la de les seues companyes, i projecta un futur que espera que començarà a setembre: l'amistat, la traïció i el desengany, contats amb humor i amb amor per una dona a qui tots diuen estimar.

Àngels Moreno ha centrat en la narrativa la seua trajectòria com a escriptora. Els diferents guardons que ha rebut per la seua obra la confirmen com una de les veus més interessants dins del panorama literari valencià. En Bromera ha publicat Malson, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, Secrets inconfessables, Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa, i Cita a la matinada, Premi VAE de Narrativa Bancaixa.

1 comentari:

Mari--Saro ha dit...

blog sobre la inmunodeficiencia

www.inmunodeficiencia.blogspot.com