dimecres, 13 d’abril de 2011

Vols aconseguir una entrada VIP per al partit del Barça-Espanyol?"Si Messi quiere ganar títulos debería fichar por el Madrid pero como Laporta se inmolaría (...) antes que permitir ese traspaso será mejor mentalizar a Messi de que otro año será el Balón de Plata por la falta de títulos ganados con su equipo." Tomás Roncero, As


Aquest fragment publicat per Tomàs Roncero al diari As, i d'altres per l'estil, formen part d'un esperpèntic conjunt de prediccions estrafolàries llançades sense pudor per periodistes pretesament objectius però profundament madridistes. Els autors de Tips de Merengue, ens ofereixen ara Tips de Mou, un nou recull de les idees delirants , els comentaris desafortunats i les deduccions capciones que la premsa ha publicat des de l'arribada de Pep Guardiola al Barça fins a la golejada del 5 a 0.


Amb motiu de la publicació d'aquest llibre, Bromera sorteja una entrada VIP per al partit entre el Barça i l'Espanyol. Una oportunitat única per viure la passió del futbol des d'un lloc privilegiat, molt a prop del terreny de joc, i amb accés a la Sala VIP Roma 2009, la més moderna i exclusiva del Camp Nou.


L'únic que has de fer és enviar-nos el tiquet de compra del llibre Tips de Mou abans del 30 d'abril a: Edicions Bromera. Concurs Tips de Mou. Polígon Industrial, 1 4660, Alzira.

Cap comentari: