dijous, 22 de gener de 2009

Va de bo

Aquest és el títol amb què encetem una nova línia editorial amb materials i recursos per a preparar les diferents proves de nivell de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. El primer volum per al nivell Mitjà ja es pot trobar a les llibreries elaborat amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, adequat a les noves proves de la Junta i adaptat al Marc Europeu Comú de Referència.


Es tracta d’un material complet de cadascun dels aspectes de la nostra llengua, amb activitats engrescadores i originals que busquen fomentar l’interés de l’aprenent i facilitar la tasca dels professors. El llibre de l’alumne ve acompanyat d'un quadern d’activitats, un CD amb recursos sonors i els solucionaris del llibre i del quadern.

Una manera innovadora i amena de preparar les proves de la Junta Qualificadora.

Punxa ací per a vore el material.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

tinc aquest llibre, però no té sol.lucionari, almenys en la llibreria no el vaig veure. Podríeu dir-me si puc trobar les sol.lucions tant del llibre com del quadernet extra d'exercicis en internet, o l'he de comprar? moltes gràcies!!!

Bromera de lletres ha dit...

El solucionari està en el CD que acompanya el llibre. No l'has de comprar per separat, sinó que està inclòs amb el llibre de teoria. El llibre de l'alumne, el quadern d'activitats i el CD es venen junts.

Anònim ha dit...

Ja heu publicat el nou d'elemental, oral i superior?

Bromera de lletres ha dit...

Gràcies per l'interés. Estem preparant el nou Va de bo! per al nivell elemental. Està previst que s'edite el proper mes d'octubre, per tant, en unes setmanes estarà a les llibreries.

Unknown ha dit...
L'autor ha suprimit aquest comentari.