dimecres, 14 de gener de 2009

Amor i literatura de la mà d'Agustín Fernández Paz


El Quadern d'El País, en la seua edició de Catalunya, ha publicat una crítica de Només ens queda l'amor, d'Agustín Fernández Paz, guanyador del Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil i publicat recentment per Bromera:

"Amb la fluïdesa i destresa d’una bona narració oral, sedueix i agombola el lector des d’un principi i el porta de bracet per situacions reals i sentiments coneguts i molt propers" afirma l'autor de l'article.

Pep Molist esmenta també el fet que els diferents relats "farien les delícies del gran públic" i aprofitant el comentari avancem que partint de la mateixa idea, Bromera publicarà Només ens queda l'amor el proper mes de febrer, dins de la col·lecció "L'Eclèctica". Conscients de que l'obra també pot ser interessant per al públic adult, s'està preparant una edició especial de regal per al dia dels enamorats, que comptarà amb les il·lustracions originals de Pablo Auladell. Una ocasió excepcional per a acostar-se a la literatura d'aquest escriptor imprescindible.