dijous, 15 de gener de 2009

Arriba el fenomen Poderosa

Punxa damunt la imatge per a llegir l'article sencer

"A ritme de bossa nova" arriba l'èxit juvenil Poderosa, com diu Joan Portell Rifà a El Periódico, tot un fenomen de vendes al Brasil, on ha venut més de 100.000 exemplars, i que estem convençuts que agradarà de la mateixa manera als nostres joves.
Es tracta, com diu Portell, "d'una deliciosa història de desenganys amorosos" protagonitzada per Joana, una jove que té la capacitat de fer realitat tot allò que escriu amb la seua mà esquerra. "Però la singularitat és el seu ritme suau en el qual es desenvolupa l'acció, una obra fresca amb els ingredients típics de les novel·les juvenils actuals però col·locats amb el mateix detall amb què un bateria toca amb escombretes en un club de jazz".

Els joves trobaran reflectides en Poderosa moltes de les seues inquietuts i preocupacions, i parlaran sobre pírcings, tatuatges, Internet, amors i amistats. Poderosa és una novel·la divertida en què la fantasia es confon amb la realitat i ha captivat més de 200.000 lectors al Brasil, on ha estat més de 100 setmanes en les llistes dels més venuts. Punxa ací per a poder llegir el primer capítol.Cap comentari: