divendres, 12 d’agost de 2011

Hui destaquem... 'Diaris de vampirs'


Res millor per a l'estiu que enganxar-se a una sèrie intrigant, apassionada i que desperta els sentiments més amagats d'éssers sobrenaturals... Amb Diaris de vampirs descobriràs uns història d'amor que travessa les fronteres de l'humà.

Amb el primer títol, Despertar, ens endissem en la història de dos germans vampirs enfrontats durant segles que es tornen a trobar a Fell's Church, un poble de Virgínia. En realitat, és en aquest lloc on va començar tot... i on haurà d'acabar. Ambdós germans lluitaran per aconseguir l'estima de l'Elena Gilbert, una jove de 17 anys que acaba de perdre els pares i que mantindrà la seua particular lluita per ser feliç. La seva història d'amor serà el més important però a Fell's Church començaran a passar coses ben estranyes que alertaran els Fundadors, protectors del lloc des de la seua fundació, doncs els germans Salvatore no són els únics que hi han viscut allà. T'hi atreveixes?
"Estimat Diari,
Està a punt de passar una cosa terrible. No sé per què ho he escrit. És de bojos. No tic cap motiu per estar alterada i totes les raons del món per ser feliç, però..." Continua llegint.


I si en vols saber més: Conflicte, Fúria i Invocació.

Cap comentari: