divendres, 5 d’agost de 2011

Hui destaquem... 'L'home del sac'


L’home del sac és una novel·la envoltada de misteris. I no només perquè tracta de la sobtada desaparició en circumstàncies estranyes del personatge principal, sinó també perquè el llibre té una intrahistòria pròpia plagada d’escenes curioses, casualitats inquietants i anècdotes sorprenents. L’últim fet increïble ha estat la desaparició d’una pàgina en part de l’edició. Una pàgina, entre la 266 i la 267, que ha estat increïblement esborrada, aniquilada... desapareguda per sempre més.

La “pàgina perduda” correspon precisament a la part final, on s’hi narra el desenllaç de la història d’en Tim O’Teu. Màrius Serra, però, ha decidit fer servir la tècnica audiovisual per reivindicar aquesta pàgina, i per això ha fet una lectura en veu alta que ha enregistrat en vídeo per a tots aquells lectors que disposen d’aquests peculiars exemplars amb la pàgina desapareguda. I si no podeu veure el vídeo, l’autor mateix s’ha mostrat disposat a anar casa per casa si és necessari per llegir-la un per un als lectors.

Però abans de veure el vídeo, aneu alerta!, perquè correspon a l’últim tram de la narració i bona part de la clau de tot el misteri s’amaga darrere d’aquestes lletres! També pots trobar la pàgina perduda en el aquest enllaç en PDF. Sempre, és clar, que aquestes paraules fugisseres no s’hagen tornat a escapolir...

Cap comentari: