dilluns, 15 d’agost de 2011

Hui destaquem... Philip Pullman


Philip Pullman (Norwich, Anglaterra, 1946) és l’autor de la trilogia La matèria obscura que va arribar als primers llocs en les llistes de vendes arreu del món. La primera part ha estat adaptada al cinema, protagonitzada per Nicole Kidman.

Pullman ha rebut premis tan importants com l’Astrid Lindgren Memorial Award, el premi de literatura infantil i juvenil més important del món, per les seues obres, que han esdevingut èxits internacionals. Bromera ha publicat, entre altres, la sèrie protagonitzada per la intrèpida Shally Lockhart.
Poc després de morir el seu pare en un naufragi a l’Extrem Orient, la Sally Lockhart rep una carta anònima ben estranya. L’amenaça que conté el missatge és tan espantosa que mata un home de por. En aquell moment, la Sally decideix esbrinar la veritat sobre la mort del seu pare i s’endinsa en els tètrics carrerons del Londres victorià per resoldre un misteri terrorífic, sobre el qual plana el fum de l’opi i la llegenda d’una joia mortal, que està amerada de sang.

Vols saber-ne més? Aquests són els títols de la coneguda sèrie publicats en Bromera que la BBC ha portat a la TV: La maledicció del robí, L'ombra del nord i El tigre del pou. I estigues atent perquè en tornar de vacacnes arriba La princesa de llauna! Llig el primer capítol ací.

Cap comentari: