divendres, 2 de setembre de 2011

Vols llegir en exclusiva en català Taràntula?


Amb la figura principal d'un cirurgià dedicat a transformar cossos aliens, Jonquet teixeix una text sinistre i absorbent que captura el lector fins a convertir-lo en un espectador més de totes les relacions turmentoses i malaltisses que aboquen els protagonistes a un destí fatal. Vols ser el primer en descobrir els misteris que amaga aquesta teranyina?

Fes-te amic del Facebook o seguidor de Twitter i respon, fins al 9 de setembre, a la següent qüestió per entrar en el sorteig d’un dels 5 llibres de Taràntula: és legítima la venjança a qualsevol preu?

Continuem regalant llibres per celebrar el 25è aniversari de l’editorial! Estigues atent a la pròxima pregunta...

1 comentari:

Andreu ha dit...

Venjança? Punt de vista subjectiu, és clar, sotmès a errors i racionalitats diverses. L'altre dia al bar on acostumo a prendre cafè: "Diuen que el nostre país està en l'època de l'Oest". L'altre interlocutor respon: "En les pel·lícules quan s'enfrontaven el" xèrif "i el bandoler, es miraven als ulls i desenfundaven els dos al mateix temps. Ara i aquí, quant un assaltant armat entra en un comerç, el comerciant ha de preguntar: "Vostè bon home, quines intencions porta, només robar o robar-me i matar-me? Si li contesta que només robar, no tregui l'arma. Si li diu: "robar i matar-lo”, vostè ja està mort. Ara per més concreció, ha de preguntar: "L'arma que porta és de veritat o és de joguina?" Si li respon: "És de joguina". No tregui l'arma. Ara, si l'arma és de veritat, vostè ja està mort”. Vaig acabar de fer el cafè i vaig sortir del local pensant a quines conclusions em portava el diàleg que vaig està sentint, jo en la barra, i el dos clients ben asseguts a les cadires de la taula d'un racó del local. Andreu