dilluns, 7 d’octubre de 2013

Els Ciutat d'Alzira 2013 arranquen amb el cicle de conferències


PROGRAMA DEL CICLE DE CONFERÈNCIES DELS PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ALZIRA 2013 (15 d'octubre - 7 de novembre)

MENÚ DELS PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ALZIRA 2013 (8 de novembre)

 

El dimarts 15 d’octubre, els XXV Premis Literaris Ciutat d'Alzira engeguen l'activitat cultural amb el cicle de conferències, concretament amb la conferència «Per què llegir els clàssics?», a càrrec de Laura Borràs. La inauguració del cicle tindrà lloc a les 19 hores, a la Casa de la Cultura d’Alzira, mentre que a les 19.30 h començarà la conferència de Laura Borràs.

Aquest cicle, amb el títol «Els clàssics: una herència de futur», ens convida a descobrir la vitalitat i l’actualitat de l’obra de Roís de Corella, Vicent Andrés Estellés i Salvador Espriu entre altres, així com també a reflexionar sobre la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià, amb la participació de Ciprià Císcar i de Fernando Villalonga, dos exconsellers de Cultura i Educació; la relació entre l’herència genètica i els cognoms, la pintura i el periodisme clàssics, les malalties infeccioses i altres qüestions que es tractaran fins al 7 de novembre i que trobareu en el programa complet.

El cicle és gratuït i està obert a qualsevol persona. A més, està certificat pel CEFIRE de Xàtiva per a docents en actiu.

Aquest cicle de conferències acaba la vespra de la tradicional gala literària dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira, que tindrà lloc el 8 de novembre, per a la qual ja es pot adquirir el tiquet per només 20 € telefonant al 962 402 254. A través d'aquest enllaç es pot fer una ullada a les obres presentades, els jurats, el menú i altres detalls d’aquest esdeveniment que estem preparant amb tanta il·lusió.

Cap comentari: