dimecres, 3 de setembre de 2008

Banville i Rusdhie són notícia


El diari El País publica hui en la seua contraportada una entrevista amb John Banville. En la secció «Almuerzo con», l'autor irlandés analitza, entre espàrrecs i pebrots de Guernika, les diferències creatives entre Banville i el seu alter ego Benjamin Black, pseudònim amb el qual ha signat la seua última novel·la negra, L'altre nom de Laura, publicada recentment per Bromera i continuació de l'exitosa El secret de Christine Falls.
Segons l'autor: «Banville pot tardar de tres a cinc anys en escriure una novel·la, mentre que a Black només li calen tres mesos.» En un autèntic exercici de desdoblament creatiu afegeix que «a Banville li exaspera aquesta rapidessa de Black»
Tot un món aquests escriptors!
Salman Rusdhie també està present als mitjans perquè Bromera està enllestint la publicació de la seua obra Els fills de la mitjanit, guardonada recentment amb el millor Booker de tots els guardonats en la història d'aquest prestigiós premi. L'editorial publicarà el proper mes aquest sorprenent relat que ens summergeix en els trenta primers anys de l'Índia moderna. Icatfm se n'ha fet ressó, escolta la notícia clicant en el logo i cercant en la secció de llibres.

3 comentaris:

J.M. ha dit...

M'encanten. Tan Banville com Black.

Anònim ha dit...

Els dos són magnífics i, el millor: compatibles!

Bromera de lletres ha dit...

Gràcies, Jeroni i Anna, pels vostres comentaris. Segur que aquests nous títols no us decebran!