dimarts, 23 de setembre de 2008

Atrapallibres i Protagonista JoveEstem d'enhorabona! Ens han comunicat que dos llibres de Bromera són finalistes per als premis Atrapallibres i Protagonista Jove que convoca el Clijcat (Consell de Català del Llibre Infantil i Juvenil). Aquests premis tenen un significat especial perquè són els mateixos lectors, des dels 9 anys fins als 16, els que premien els llibres que més els han agradat. En aquesta ocasió, Creus en els fantasmes?, de Rosa Maria Colom, i La frontera negra, de Silvestre Vilaplana es troben entre els finalistes a obtindre el premi Atrapallibres en la categoria de 10 anys, i el Protagonista Jove, en la categoria de 13-14 anys, respectivament.


Creus en els fantasmes? reuneix cinc històries terrorífiques, plenes de misteris i ensurts, que faran tremolar fins i tot aquells que afirmen no creure en els fantasmes. Per la seua banda, La frontera negra, narra, amb un ritme trepidant, situacions límit, relacionades amb el pas del maligne entre nosaltres, que tenen lloc arreu del món.
Per suposat, agraïm sincerament a tots els que han escollit els nostres llibres, especialment perquè significa que han gaudit llegint les dues històries.

Cap comentari: