Passa al contingut principal

El desordre de les dames, darrer Premi Enric Valor de Novel·la, es va presentar divendres passat a la Casa de la Cultura de Xàbia amb un èxit molt notable. L'autora, Pepa Guardiola, va aplegar més de 150 persones en un acte al qual va assistir la regidora de Cultura, Quica Gil, el director comercial d'Edicions Bromera, Bernat Bataller, i Andreu Ros, assessor lingüístic i amic personal de l'autora, qui va presentar l'obra.

L'autora va rebre emocionada la calorosa acollida rebuda pels seus veïns i amics, tal i com explica al seu bloc personal. La revista Xabialdia també es va fer ressó de l'acte i el llibre continua rebent bones crítiques com la que s'ha publicat al bloc "Diari d'un llibre vell", que destaca "les descripcions dels paisatges, de les ciutats... extraordinàriament detallistes" i que defineix l'obra com "una novel·la distreta i de molt agradable lectura".
Una volta més, us convidem a llegir un fragment d'El desordre de les dames i endinsar-vos en plena conquesta de València per a conéixer la lluita i el coratge de la protagonista per a aconseguir la seua llibertat per damunt de les convencions socials. Una lectura més que recomanable per a aquest estiu.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’