dijous, 9 de juliol de 2009

Un estiu amb Cornelia Funke

Cornelia Funke està d'actualitat. A la cartellera dels cinemes trobem Corazón de tinta, la película basada en el primer títol de la trilogia Món de tinta, d'aquesta escriptora alemanya, una de les autores amb la fantàsia més rica del panorama literari juvenil, amb milers de seguidors arreu del món. Els seus llibres s'han traduït a més de 20 idiomes i es venen en més de 45 països. La revista Times la va incloure fa uns anys en el llistat de les 100 persones més influents del món i ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals per la seua obra.També de la ploma de Funke han eixit els títols Quan el pare Noel va caure del cèl (Premi Atrapallibres, concedit pels joves lectors), El lladre de gorres i No hi ha galetes per als follets, els tres en la col·lecció "Esfera" de Bromera, que recull títols d'èxit internacional. A més, El petit home llop, és l'últim títol de la col·lecció "La formiga vermella" en el segell Animallibres.
Tots quatre són una bona mostra del talent i la imaginació de Cornelia Funke per a endinsar-se en l'univers infantil. A més, la majoria dels seus títols van acompanyats d'il·lustracions fetes per l'autora, que es va dedicar a il·lustrar abans d'iniciar la seua trajectòria literària.
A més de vore la pel·lícula, segurament també un èxit en taquilla aquest estiu, convidem els joves lectors que s'endinsen en l'univers de l'autora amb aquest títols, plens d'aventures i diversió per a omplir un estiu inoblidable.

1 comentari:

Anònim ha dit...

www.corneliafunke.es