dijous, 3 de març de 2011

El bagul dels monstres seleccionat per a la Bienal Bratislava

Els il·lustradors de L'home del sac i L'esquelet, Mercè López i Miguel Ángel Díez, han sigut seleccionats entre més de 40 propostes de tot l'estat per a la Bienal Bratislava de 2011. En cada edició, la bienal ofereix una de les exposicions d'il·lustracions infantils i juvenils més importants a nivell internacional. Amb més de 44 anys de trajectòria, la bienal és una cita imprescindible per als il·lustradors de tot el món i s'ha consolidat com un referent en el sector. (més informació). La selecció l'ha feta l'Organització Espanyola per al Llibre Infantil i Juvenil (OEPLI). Pots consultar la resta d'il·lustradors ací.

L'home del sac i L'esquelet, formen part d'una col·lecció infantil de 10 títols protagonitzats per criatures o monstres de l’imaginari infantil que conviden a perdre la por llegint. Els relats, carregats de bon humor i fantasia gràcies a l’ofici del prolífic escriptor valencià Enric Lluch, estan acompanyats d’unes originals i atractives ilIlustracions a tot color a càrrec d’il·lustradors de prestigi internacional. Les històries ens acosten les divertides aventures d’uns personatges ben coneguts des d’una perspectiva molt lúdica que intenta desdramatitzar el paper que, tradicionalment, han exercit aquests éssers terrorífics entre els xiquets.

D’aquesta manera, podem conéixer una bruixa que no para de ficar-se en embolics, un vampir que necessita anar a la consulta del dentista, una mòmia que vol tornar a Egipte i no coneix el camí o un ogre que ha de canviar de dieta perquè no troba xiquets per a devorar. Visita els nostres monstres en www.bromera.com/monstres!

Cap comentari: