dimarts, 22 de març de 2011

Què faries si la teua parella haguera desaparegut?I si no tingueres cap més pista per a trobar-la que una novel·la inacabada? En aquesta situació angoixant es troba Raquel Fuster, així que, decidida a estudiar a fons l’únic indici de què disposa, fa arribar un manuscrit de Tim al doctor Genís, un reconegut psiquiatre. Junts, analitzen la novel·la que Tim va deixar escrita. De fet, serà la clau per a descobrir on és ara.

L’home del sac és la primera novel·la, ara revisada i definitiva, que va escriure el polifacètic escriptor català, amb la qual va bastir un llibre que es multiplica com un joc de miralls. Després del recull de relats Línia, Màrius Serra va decidir fer una novel·la llarga, total, per mitjà de la qual es va confirmar com un dels valors més sòlids i amb més projecció dels escriptors catalans contemporanis. Això sí, sense deixar de banda la seua faceta més coneguda, la dels anagrames, palíndroms, enigmes i mots encreuats. L’home del sac és una obra enigmística que vol amagar sota una superfície de realitat quotidiana tot allò de desconegut, de fantasmagòric i d’injustificable que oculta la ment humana.

Amb motiu de la publicació de L’home del sac, Bromera i el TR3SC hem preparat un concurs molt especial entre els socis del club. Els lectors han de resoldre un enigma relacionat amb el llibre, i entre tots els encertants sortejarem 25 places –una per cada un dels 25 anys de Bromera en el món editorial– per a fer un recorregut pels llocs més enigmàtics de la ciutat de Barcelona amb un guia turístic de luxe: Màrius Serra. A partir del divendres 18 de març, trobareu al web del TR3SC les bases del concurs.


A més, el llibre es presentarà també a Barcelona l’1 d’abril, a l’Ateneu Barcelonès, un dels espais que apareixen en el llibre i on es coneixen els protagonistes de L’home del sac. En l’acte, que tindrà lloc a les 19.30 hores, intervindran, a més de l’autor, l’escriptor Andreu Martín i el president de Bromera, Josep Gregori. En la presentació també hi haurà moltes sorpreses per als lectors.

Cap comentari: