dimecres, 16 de març de 2011

Vols aconseguir una entrada per a la Bloody Night Convention?


El desenllaç del triangle amorós protagonitzat per Elena Gilbert i els germans Salvatore està més a prop. En breu arriba a les llibreries Invocació, el quart lliurament de la saga Diaris de vampirs. Quan sembla que Fell's Church ha tornat per fi a la normalitat, Bonnie comença a veure Elena en somnis, des d'on li transmet un missatge esgarrifós: una nova amenaça plana sobre la ciutat. Només Stefan els pots ajudar davant una situació tan perillosa, però no tornarà sol, l'acompanyarà el seu germà Damon. Seran tots dos capaços d'oblidar la seua rivalitat per vèncer un poderós adversari? De quin constat està vertaderament en Damon? Llig el primer capítol del llibre ací.


I atenció! Ja sabeu que Bromera estarà present en la convenció internacional de Diaris de vampirs, que tindrà lloc a Barcelona els dies 11 i 12 de juny i a la qual assistiran els dos actors principals de la sèrie: Ian Somerhalder i Paul Wesley. Per participar en el sorteig d'una entrada Bloody Pass només ens has d'enviar el tiquet de qualsevol dels quatre llibres de la saga publicats per Bromera (Despertar, Conflicte, Fúria i Invocació) a: Edicions Bromera. Concurs Diaris de vampirs. Apartat de correus 147. 46600 Alzira. El termini per participar finalitza el 31 de maig.


L'entrada inclou seients reservats en una zona privilegiada per a veure els actors, un autògraf de tots els convidats, una fotografia de grup, l’entrada a estands i altres activitats especials, a més d’un regal exclusiu.Molta sort vampírics!

8 comentaris:

Marta ha dit...

M'agradaria saber quina serà la data del veredicte! Gràcies!

Bromera de lletres ha dit...

El termini finalitza el 31 de maig. Farem públics els guanyadors a partir de l'1 de juny.

isabel ha dit...

Ha de ser el tiquet de compra de qualsevol llibreria que jo hagui adquirit el llibre?gracies

Bromera de lletres ha dit...

Sí, cap problema, ens val el tiquet de qualsevol llibreria. Recorda l'adreça Edicions Bromera. Concurs Diaris de vampirs. Apartat de correus 147. 46600 Alzira. Sort!

lori82_bonegirl ha dit...

jo tinc una pregunta dins al sobre amb el tiket hem de posar alguna dada personal com email o numero de movil?¿?

Bromera de lletres ha dit...

Sí, no s'oblideu de posar les vostres dades personals per si guanyeu, si no serà difícil contactar amb vosaltres per a donar-vos la bona notícia. Sort!

Unknown ha dit...

a mi m'agradaria saber si les entrades son dobles i si a la carta adjuntem el tiquet original o una còpia, moltes gracies

Bromera de lletres ha dit...

Hola Noemi,

Moltes gràcies pel teu interés. L'entrada és un Bloody Pass individual. Cal adjuntar el tiquet original amb les vostres dades personals. Sobretot un correu i telèfon per localitzar-vos ràpidament.