dijous, 2 de juny de 2011

El retorn del Jove Príncep"- Com pot un estimar-se a si mateix, si es coneix les imperfeccions pròpies? -replicà el jove Príncep.

- De la mateixa manera que podem estimar els altres, coneixent-ne les d'ells. Els qui esperen un ésser perfecte per tal d'estimar-lo veuen imatges falses i enganyoses, i acaben no estimant ningú. Per tant, per a estimar-te i perdonar-te, n'hi ha prou que sentis el desig de ser una persona millor, i acceptis que has fet tot el que podies fer.

-Com sabré que estimo de debò si abans no he experimentat l'amor?-va preguntar el Jove Príncep amb tota la lògica.

-Estimes de debò quan poses la felicitat d'algú altre per davant de la teva. L'amor de veritat és lliure i no coneix límits."

El retorn del Jove Príncep

Edicions Bromera ha publicat El retorn del jove príncep, de A.G Roemmers, una història de ficció que ens convida a fer un viatge espiritual i humanístic a la recerca dels sentiments més amagats. L’obra es publica simultàniament en castellà en Planeta i els drets d’edició s’han venut a una dotzena de països entre els quals hi ha Brasil, Islàndia, Rússia, Itàlia o Taiwan.

Bruno d’Agay, descendent d’Antoine de Saint-Exupéry, ha dit d’aquest llibre que es tracta «d’una obra que ens fa recordar tot el que no cal oblidar: l’amor, l’educació, la família, els valors...»


A.G. Roemmers (Buenos Aires, 1958) és escriptor i poeta. És també acadèmic del Reial Insitut de Cultura de Mèxic i president honorari de l’Associació Americana de Poesia. En 2006 es convertí en el primer autor llatinoamericà en guanyar el premi Cultura Viva en la modalitat de poesia. El retorn del jove príncep ha sigut declarat a Argentina obra d’interés cultural.
L’autor estarà a Madrid el 2 i 3 de juny per promocionar el seu treball i dedicarà un temps de la seua estància als mitjans de comunicació.

Cap comentari: