dimarts, 24 de gener de 2012

Aconsegueix un exemplar signat d’A la recerca de l’April

Al mes de febrer toca parlar de novel·la negra, d’investigacions, de crims, d’assassins... I és que queda ben poc perquè comence la BCNegra, cita obligada per als lectors i lectores d’un gènere cada vegada més ampli, més suggeridor amb més seguidors.

És per això que ens volem sumar a aquesta cita i us proposem que feu una ullada al nostre catàleg per gaudir de les novel·les més negres de Bromera amb Andreu Martín, Benjamin Black o John Connolly. Però no només això, sinó que tenim un regal molt especial per als lectors amants del negre: un exemplar signat de l’última novel·la de Benjamin Black publicada a Bromera, A la recerca de l’April. L’alter ego de Banville torna a enlluernar-nos amb una magistral novel·la negra protagonitzada per l’inimitable forense Quirke.

Si vols que aquest exemplar siga teu només has de respondre a la següent qüestió: Quants títols ha publicat John Banville a Bromera com a Benjamin Black? Entre tots els qui encerten la resposta, ja siga a través del bloc, del facebook o via twitter, tindrà lloc un sorteig. El guanyador es coneixerà el proper 11 de febrer.

2 comentaris:

estelblau ha dit...

S'han publicat 4 títols.

Andreu Mas ha dit...

Ha publicat quatre títols: "El secret de Christine Falls"; "L'altre nom Laura"; "El lèmur" i "A la recerca de l'April"