dijous, 5 de gener de 2012

Una nova aventura aventura de la intrèpida Sally Lockhart


La princesa de llauna, de Philip Pullman, és el títol que tanca la saga protagonitzada per la intrèpida Sally Lockhart després de La maledicció del robí, L'ombra del nord i El tigre del Pou.
En aquest nou llibre publicat en "Esfera", Jim Taylor, l'amic de Sally, es troba en un barri residencial quan es produeix una explosió. Aquest és el punt de partida d’una aventura intensa que comença amb el retrobament de la persona que Jim i Sally cerquen des de fa anys, la petita Adelaide, i que es complica a mesura que aconsegueixen més informació sobre el cas. Intrigues cortesanes i traïcions, passions amagades i amistats lleials, grans perills i solucions imaginatives formen aquesta novel·la ambientada en el Londres victorià.
Philip Pullman (Norwich, Anglaterra, 1946) és un dels autors de literatura juvenil més reeixits a nivell internacional. Ha rebut premis tan importants com l’Astrid Lindgren Memorial Award, el premi de literatura infantil i juvenil més important del món, per les seues obres, que han esdevingut èxits internacionals.
Et convidem a llegir el primer capítol d'aquesta novel·la plena d'emocions i misteris i a veure el tràiler del llibre
:

Cap comentari: