dimarts, 31 de gener de 2012

Bromera i Ca les Senyoretes et conviden a un sopar inoblidable

Bromera i Ca les Senyoretes et conviden a un sopar eròtic per a dues persones el proper 11 de febrer a Otos. El programa de la nit començarà amb la presentació de la novel·la guanyadora del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida 2010, Somiant amb Aleixa. Hi intervindran els autors de l’obra, Mercè Climent i Francesc Mompó, i l’escriptor Joan Olivares.

Tot seguit, serà el moment dels preliminars: Xupladeta de sucs amb cava. Després caldrà anar entrant en matèria: amanida amb gambes fogoses i cebetes tendrals amb romescu, mosset a l’hamburguesa i tonyina amb clòtxines en el seu suquet.

Si vols saber com acaba la cosa i entrar en el sorteig d’un sopar per a dues persones, hauràs de dir-nos quin és l’atípic do que posseeix la jove protagonista que dóna nom a la novel·la de Francesc Mompó i Mercè Climent i compartir aquesta entrada (via Facebook, blog, twitter...).

Envia’ns un correu amb la resposta a comunicacio@bromera.com abans del 9 de febrer. El guanyador es coneixerà el dijous 9 de febrer.

La nit promet transcórrer plena de sorpreses... Molta sort!

Cap comentari: