Passa al contingut principal

Enric Solbes presenta "Retrats de l'invisible"


Enric Solbes inaugura aquesta vesprada l’exposició de pintures Retrats de l’invisible a la Casa de Cultura d’Alzira, una mostra del seu treball que es podrà visitar fins al 10 de gener de 2010 i que ja ha estat en altres poblacions com l’Alcúdia, Sagunt i Requena. Durant el 2010 es podrà contemplar també a Altea, Almussafes, Dénia i Alcoi.

Retrats de l’invisible està constituïda per unes vint teles de mitjà i gran format, on es representen els personatges de rostres anònims que ens recorden a alguns dels seus cartells, calendaris, cobertes, etc. Ara es poden veure com a una col·lecció pictòrica que arreplega la seua producció més recent. La seua proposta plàstica es gesta a partir de les noves tendències del realisme dels anys seixanta i setanta, i evoluciona cap a una figuració estilitzada, en ocasions també simbolista, molt personal.

També està disponible un reportatge fotogràfic sobre el periple d'aquesta exposició itinerant en Flickr. En aquest àlbum, l'artista va incloent algunes fotografies de cadascuna de les sales i ciutats que visita. Podeu cercar-lo tant per «Retrats de l'invisible» com per «Enric Solbes». També podeu trobar més informació al bloc El seis doble.


Una de les darreres obres de l'autor a Bromera, guardonada com el Millor Llibre en Valencià Il·lustrat de 2009, és Rondalles valencianes. Aquesta publicació recull nou rondalles escrites per l'escriptor suecà, Josep Franco, i estan il·lustrades, per Enric Solbes, amb seixanta dibuixos en color. Una de les il·lustracions d'aquest llibre és la imatge de la targeta de Nadal que hem preparat.


No hi falteu!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu