dilluns, 26 d’abril de 2010

Bromera al Sant Jordi 2010
Un any més des d'Edicions Bromera hem celebrat el Sant Jordi a Barcelona en una jornada en la qual milers de persones sortiren al carrer disposades a trobar, entre les moltes opcions, el seu llibre ideal. Sembla que la crisi no ha frenat el gust per la lectura i la il·lusió per celebrar el Sant Jordi com mana la tradició: amb una rosa i un llibre.
La jornada començà ben prompte i fou un dia molt intens per als autors que signaren als stands i llibreries, alguns fins i tot amb actuació musical, com és el cas de VerdCel que signà Petjades i que s'atreviren a fer un directe a la llibreria Ona. Sens dubte, una de les autores més sol·licitades fou Isabel-Clara Simó. L'escriptora d'Alcoi tingué per als lectors d' Homes i, també de Dones, paraules d'agraïment i els dedicà gustosament els exemplars a mesura que s'anaven acostant a les llibreries.
També estigué signant durant la jornada Joan Pons, l'autor de La casa de gel, Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, i que tant bones crítiques està rebent tant per part dels crítics com dels lectors. L'escriptor valencià, Toni Mollà, va passejar també per Barcelona el seu últim títol i que tot just acaba d'arribar a les llibreries sota el títol Més enllà de San Francisco , així com Maria Carme Roca i Qui és el de la foto?, l'últim llibre de l'escriptora barcelonina i que en aqesta ocasió ha dirigit a un públic més jove .En definitiva, ha sigut un Sant Jordi que podem qualificar d'èxit davant l'afluència de públic i d'exemplars que s'han venut. Tot i que encara no hi ha xifres oficials, podem dir que la crisi no ha frenat els desitjos de bones lectures en aquest Sant Jordi. Ací teniu la foto de família amb tots els nostres autors!