divendres, 23 d’abril de 2010

Homes serà un dels llibres més venuts per Sant Jordi, segons Òmnium Cultural
Homes d'Isabel-Clara Simó, ha sigut un dels cinc llibres de ficció més votats pels internatures com el llibre ideal en aquest Sant Jordi. Aquest ha sigut el resultat del primer sondeig promogut per Òmnium Cultural que el passat 6 d'abril posava en marxa "La Llança de Sant Jordi", un agran aparador virtual amb les novetats editorials en catlaà per aquest 2010. En total, els interantures podien escollir entre més de 200 llibres de 40 editorials diferents, prèviament seleccionats per l'entitat. Una iniciativa pionera que en el primera edició ha aconseguit implicar no només a les editorials i els internautes, sinó també als crítics litearis que han pogut fer les seues recomanacions.

La Sala Luz de Gas de Barcelona acollia anit l'acte en el qual s'han conegut els llibres escollits pel més de 2.200 internautes que han participat en "La Llanaça de Sant Jordi" responent a la pregunta: Quin llibre regalaràs per aquest Sant Jordi? Juntament amb Homes, d'Isabel-Clara Simó, han sigull escollits pels lectors Maletes perdudes, de Jordi Puntí, No hi ha terceres persones, d'Empar Moliner, Se sabrà tot, de Xavier Bosch i Xocolata desfeta, de Joan -Lluís Lluís. Durant la festa d'anit, Isabel-Clara Simó comentà als mitjans de comunicació que rep amb una "enorme il·lusió" ser una de les autores favorites perquè "això vol dir que l'obra ha tingut una bona rebuda entre els lectors".

Gràcies a tots aquells que heu escollit Homes com el vostre llibre ideal per aquest Sant Jordi, i als qui no, també! Clar que sí! Recordeu que tenim moltes novetats que podeu consultar a http://www.bromera.com/