Passa al contingut principal

Mor Manolo Ibañez, treballador de Bromera

Manolo Ibañez, responsable de l’àrea comercial del Nord de València i Castelló per a Bromera, ha mort aquest 18 d’abril als 65 anys. Regidor a l’Ajuntament de València entre els anys 1999 i 2003 per EU, va ocupar llocs importants en les tres directives del partit, tant a València, com en l’àmbit autonòmic i federal, fins que deixà el partit. Poc després, va entrar a formar part de l’editorial en la qual ha destacat pel seu caràcter afable, la seua cordialitat i el seu esperit de treball.
Durant 14 anys ha desenvolupat una tasca inestimable per dur l’esperit de Bromera, que sempre ha assumit com a propi, a tots els racons possibles del nostre territori.
Bromera expressa el seu condol a la seua família, a qui acompanyarà en el soterrar que tindrà lloc hui a les 13.30 hores, al Crematori Municipal de València.

Comentaris

Anònim ha dit…
No m'ha donat temps a dir-te que estem contents amb la tria del Medi. Et trobarem a faltar. Dori i els companys de SJR de Burjassot.
Ximo Roig i Padilla ha dit…
Manolo,
hui el dinar al Camp de Túria de Bétera ha estat trist. Amb la revista L'Illa en la mà, he trobat el periòdic on negre sobre blanc s'anunciava que havies marxat. Ha estat un colp fort.
En un segon he recordat el teu somriure, les teues converses quan venies al cole. Mostrant algun nou llibre interessant que a la fi, sempre adquiria, amb alguna factureta o simplement per si necessitaven cap cosa.
He recordat la conversa envers Cuba.
Entre els records m'he sentit orgullós d'haver-te conegut, de la manera en que et vaig conèixer. Els moments compartits, i com t'he dit abans, el teu somriure. Eixe somriure que ha minvat el dolor, i que ja per sempre deixaré en primer lloc quan et recorde.
Què gran persona, què bona...
On estigues, reb l'abraçada que m'hagués agradat donar-te.
El més sentit condol per a la teua família.
Ximo Roig i Padilla, un mestre, un amic.

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’