dilluns, 19 d’abril de 2010

Mor Manolo Ibañez, treballador de Bromera

Manolo Ibañez, responsable de l’àrea comercial del Nord de València i Castelló per a Bromera, ha mort aquest 18 d’abril als 65 anys. Regidor a l’Ajuntament de València entre els anys 1999 i 2003 per EU, va ocupar llocs importants en les tres directives del partit, tant a València, com en l’àmbit autonòmic i federal, fins que deixà el partit. Poc després, va entrar a formar part de l’editorial en la qual ha destacat pel seu caràcter afable, la seua cordialitat i el seu esperit de treball.
Durant 14 anys ha desenvolupat una tasca inestimable per dur l’esperit de Bromera, que sempre ha assumit com a propi, a tots els racons possibles del nostre territori.
Bromera expressa el seu condol a la seua família, a qui acompanyarà en el soterrar que tindrà lloc hui a les 13.30 hores, al Crematori Municipal de València.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'ha donat temps a dir-te que estem contents amb la tria del Medi. Et trobarem a faltar. Dori i els companys de SJR de Burjassot.

Ximo Roig i Padilla ha dit...

Manolo,
hui el dinar al Camp de Túria de Bétera ha estat trist. Amb la revista L'Illa en la mà, he trobat el periòdic on negre sobre blanc s'anunciava que havies marxat. Ha estat un colp fort.
En un segon he recordat el teu somriure, les teues converses quan venies al cole. Mostrant algun nou llibre interessant que a la fi, sempre adquiria, amb alguna factureta o simplement per si necessitaven cap cosa.
He recordat la conversa envers Cuba.
Entre els records m'he sentit orgullós d'haver-te conegut, de la manera en que et vaig conèixer. Els moments compartits, i com t'he dit abans, el teu somriure. Eixe somriure que ha minvat el dolor, i que ja per sempre deixaré en primer lloc quan et recorde.
Què gran persona, què bona...
On estigues, reb l'abraçada que m'hagués agradat donar-te.
El més sentit condol per a la teua família.
Ximo Roig i Padilla, un mestre, un amic.