dijous, 15 d’abril de 2010

Si no pots gaudir d'aquest mes literari, t'enviem nosaltres el llibre signat del teu autor preferit

Si enguany no pots acostar-te a la Fira del Llibre de València ni al Sant Jordi de Barcelona, no et preocupes. Nosaltres t'ho posem fàcil: ens hem proposat que aquest abril, mes en què celebrem d’una manera especial la passió per la lectura, ningú no es quede sense aconseguir l’exemplar del seu autor o autora preferit.

Per això, si tu no pots acudir a aquestes celebracions, nosaltres et visitarem a tu! Que com ho farem? Fent-te arribar a casa o al domicili que ens indiques, un exemplar dedicat dels autors que estaran amb nosaltres tant a la Fira del Llibre com al Sant Jordi.

Consulta el calendari d’activitats a València i a Barcelona des de la nostra web (http://www.bromera.com/). Aconseguir un exemplar és molt fàcil, només cal seguir aquests passos:


1.Compra l’exemplar del llibre al web www.bromera.com.


2.Envia’ns un correu amb el justificant de compra, especifica a
qui va dedicat el llibre i l’adreça on cal enviar l’exemplar a: comunicacio@bromera.com i en uns dies tindràs el teu llibre dedicat.


Suma't a la festa dels llibres i no et quedes sense el teu signat per qui tu vulgues dels autors que Bromera et proposa!