Passa al contingut principal

Si no pots gaudir d'aquest mes literari, t'enviem nosaltres el llibre signat del teu autor preferit

Si enguany no pots acostar-te a la Fira del Llibre de València ni al Sant Jordi de Barcelona, no et preocupes. Nosaltres t'ho posem fàcil: ens hem proposat que aquest abril, mes en què celebrem d’una manera especial la passió per la lectura, ningú no es quede sense aconseguir l’exemplar del seu autor o autora preferit.

Per això, si tu no pots acudir a aquestes celebracions, nosaltres et visitarem a tu! Que com ho farem? Fent-te arribar a casa o al domicili que ens indiques, un exemplar dedicat dels autors que estaran amb nosaltres tant a la Fira del Llibre com al Sant Jordi.

Consulta el calendari d’activitats a València i a Barcelona des de la nostra web (http://www.bromera.com/). Aconseguir un exemplar és molt fàcil, només cal seguir aquests passos:


1.Compra l’exemplar del llibre al web www.bromera.com.


2.Envia’ns un correu amb el justificant de compra, especifica a
qui va dedicat el llibre i l’adreça on cal enviar l’exemplar a: comunicacio@bromera.com i en uns dies tindràs el teu llibre dedicat.


Suma't a la festa dels llibres i no et quedes sense el teu signat per qui tu vulgues dels autors que Bromera et proposa!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.