dilluns, 19 d’abril de 2010

Toni Mollà presenta a València Més enllà de San Francisco

L'escriptor i periodista Toni Mollà presenta a València el seu últim títol, Més enllà de San Frnacisco, publicat per Edicions Bromera. Es tracta d'un llibre de viatges guardonat amb el Premi de Narrativa Ciutat de València. La presentació del llibre tindrà lloc el dimecres 21 d'abril, a la Casa del Llibre de València, a les 19.30h. En l'acte hi intervindran, a més de l'autor, Jesús Huguet, escriptor i sociolingüista, i Emili Piera, periodista i escriptor.

Més enllà de San Francisco és un fantàstic llibre de viatges que ens endinsa en la costa oest americana i en els seus mites. L'autor ens guia des de Califòrnia fins a Nevada a través de les vivències d'un viatge irrepetible. Amb la força de la primera persona, i la històrica campanya de Barack Obama com a teló de fons, Toni Mollà transmet una experiència vital intensa que barreja apunta de viatges, però també assaig cultural, descripció periodísitca i fets emotius molt a prop de la narrativa de ficció. El mateix autor ha declarat que Més enllà de San Francisco , "és un llibre que vol situar-se, si se'm permet, més enllà dels gèneres literaris. Jo he volgut aventurar-me pel camí de les costures i les fronteres literàries creatives i difuses".

Vols fer un primer viatge visual? Clica ací.
Ah! I us recordem que Toni Mollà estarà present a la Fira del Llibre de València no només sigannt llibres sinò també participant en una taula redona que tindrà lloc el 29 d'abril al voltant de la literatura de viatges. Consulta el calendari d'acvitats de Bromera ací!