dilluns, 26 d’abril de 2010

Homes, d'Isabel-Clara Simó l'èxit del primer cap de setmana de la Fira

Els llibres d'Isabel-Clara Simó -que ha visitat la Fira del Llibre de València diumenge passat i que tornarà el pròxim dissabte- haa estat els més demanats durant el primer cap de setmana a la caseta de Bromera. Especialment Homes, l'últim títol publicat, però també Dones, El meu germà Pol i llibres per a joves com ara Raquel o Dora diu que no han capitvat els lectors que s'han acostat a conèixer en persona l'autora i a emportar-se els seus llibres dedicats.
La casa de gel, de Joan Pons -obra guanyadora de l'últim Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira- també ha estat una de les novel·les més venudes durant els primers de la Fira. L'autor menorquí, que signarà el seu llibre el dissabte 1 de maig a la caseta de Bromera, ens conta en aquest títol la història d'amor de l'home més lleig del món.
Però entre les novetats adreçades als adults, les novel·les negres de John Connolly - Els amants, Els homes de la dalla i Els turmentats- i altres traduccions, com ara Les portes del paradís, de Yiyun Li, o La bèstia del cor i L'home és un gran faisà en el món, de la Premi Nobel de Literatura Herta Müller, han tingut també molt bona acollida. Escriptors del nostres àmbit lingüístic com Xavi Sarrià, autor d'Històries del Paradís, o Toni Mollà, autor de Més enllà de San Francsico -Premi de Narrativa Ciutat de València-, també s'han fet un lloc entre els més sol·licitats de la Fira del Llibre.
Encara estàs a temps!! Acosta't a les casetes 6 i 7! Abans, però, pots visitar el nostre programa d'activitats fent clic ací!