dijous, 22 d’abril de 2010

Una Fira del Llibre a vessar de protagonistes...


Amb la 41 Fira del Llibre de València, Bromera ha preparat un intens programa d'actvititats amb la signatura d'una vintena d'autors, animacions lectores, presentacions de novetats, converses amb autors i taules redones... No pots deixar perdre l'oportunitat d'acostar-te als Jardins de Vivers per a conversar amb els teus autors preferits. Entre molts altres, estaran signant llibres Isabel-Clara Simó, Xavi Sarrià, Joan Pons o Toni Mollà. Si vols conèixer el calendari complet clica ací:

A més, enguany, l'editorial proposat una novetat, i és que tots aquells que no puguen acostar-se als Jardins de Vivier entre el 20 d'abril i el 2 de maig podran comprar els seues llibrets dedicats a través de www.bromera.com. El procés és senzill: només s'ha d'adquirir el llibre a través de la pàgina web de l'editoria i-si l'autors és un dels qui signen a la Fira del Llibre de Valèncoa o a Barcelona el dia de Sant Jordi- i sol·licitar l'exmplar dedicat a l'a/e comunicacio@bromera.com. (+ informació)
Però tot i aquesta novetat de signatures a distància, la millor manera de gaudir de la Fira del Llibre és amb el contacte directe amb als autors i remenant entre novetats tant importants com La bèstia del cor i L'home és un gran fasià en el món, de la Premi Nobel Herta Müller, Les portes del paradís, de Yiyun Li, La casa de gel, de Joan Pons, Homes, d'Isabel-Clara Simó, Els amants, de John connolly, El rellotge mecànic, de Philip Pullman o Qui és el de la foto? de Maria Carme Roca. T'esperem!