dimecres, 11 de febrer de 2009

Paraules d'amor

Agustín Fernández Paz es troba a València per a visitar diversos centres escolars i presentar Només ens queda l'amor, la seua última obra, guardonada amb el Premi Nacional de Literatura Juvenil. Amb més de trenta obres publicades, Fernández Paz és l’escriptor amb més èxit de la literatura infantil i juvenil a Galícia i un dels més importants de l’Estat espanyol. Bromera ha publicat bona part dels seus títols, tots amb un gran èxit entre els lectors joves. Precisament aquesta darrera obra de Fernández Paz es rellança ara en "L'Eclèctica" després de l'excel·lent acollida de l'edició publicada en la col·lecció per a joves "Espurna".A més de diferents trobades amb escolars a la capital i a Picassent, Fernández Paz presenta Només ens queda l'amor demà dijous, 12 de febrer, a la Casa de la Cultura de Xàbia, a les 19 hores, i divendres 13, a la llibreria Catalònia de Barcelona, a les 19,30 h.

I aprofitant que ens trobem en la setmana d'exaltació de l'amor, us recordem que a la nostra web trobareu un regal únic per a la vostra parella: el relat «Un radiant silenci», de Només ens queda l’amor, a més d'una àmplia selecció de llibres per a enamorar.

(punxa damunt la imatge per anar a l'enllaç)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La meua estimada no ha rebut res

Bromera de lletres ha dit...

Ho lamentem, a altres usuaris sí que els ha funcionat. Si vols, envia'ns la teua adreça de correu-e i la de la teua estimada, i li ho enviem des d'ací. Disculpa les molèsties.