dimecres, 4 de febrer de 2009

ebook


Hui ens ha arribat a Bromera el lector d’ebooks que hem comprat per tal de fer les provatures amb aquesta tecnologia, que es presenta com el futur del món de l’edició. Com ja sabeu, edi.cat serà el primer grup editorial del mercat en oferir continguts editorials en format digital. A la foto, una de les primeres apostes pel llibre digital, El pou i el pèndol, d’Edgar Alan Poe.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla molt i molt interessant aquesta iniciativa de Bromera i Edi.cat de publicar llibres digitals, però dubte que,a curt termini, puga tindre èxit:
D'entrada pel preu dels llibres, que he llegit que seran del 70-80% del llibre en paper normal, per tant, una mica car encara...
Però sobretot, perquè al nostre país la implantació d'aquest aparells lectors d'ebooks, com el que mostreu a la imatge és encara ínfima. Llegir un llibre a la pantalla de l'ordinador és horrible, de manera que si no és per a llegir-los amb aquests aparells no té molt de sentit comprar un ebook.

Potser, una iniciativa interessant per a Bromera o edi.cat siga arribar a un acord amb alguna de les empreses fabricants d'aquests aparells (Amazon, Sony...) pe distribuir-los a preus més econòmics entre els clients... Perquè, tal i com està el tema al nostre país, o vens primer el "lector" o no té cap sentit vendre els llibres digitals.