dijous, 4 de juny de 2009

Ara Bromera, en butxaca

Vilaweb s'ha fet ressó de la publicació dels primers llibres d’Edicions Bromera en petit format, que arriben a partir d'aquest mes de juny en el segell especialitzat LaButxaca. Es tracta d’un format que cada vegada guanya més presència en les llibreries i altres punts de venda i que servirà per a fomentar la lectura entre un públic més ampli, a banda d’aportar una segona vida a determinats títols que ara tornaran a estar accessibles als lectors a un preu més econòmic.

Aquest mes arriben als lectors Istanbul, ciutat i records, del Premi Nobel Orhan Pamuk, i Sexualment, l’exitós títol de la popular presentadora de televisió Núria Roca. I en els pròxims mesos es publicaran també altres llibres reeixits del fons editorial de Bromera. Entre altres, Els fills de la mitjanit, l’obra cabdal de Rushdie i un referent de la literatura contemporània; De tot cor, novel·la negra sobre la premsa rosa amb què Andreu Martín va guanyar el Premi Alfons el Magnànim, o Em dic Vermell, l’obra que va proporcionar a Pamuk un lloc destacat en el panorama literari internacional.

Una nova oportunitat de acostar-se a les obres més destacades de l'actualitat.

2 comentaris:

Toni ha dit...

Em sembla molt bé que Bromera participe en el projecte Labutxaca, de fet, jo compraré Istanbul i Em dic vermell, però crec que Bromera hauria de tenir també una col·lecció de butxaca, perquè pense que hi ha molts títols de l'Eclèctica que duen molts anys en la col·lecció i no és lògic que continuen costant entre 18 i 23 euros. Jo, personalment, no puc comprar totes les obres d'interés que publiqueu a 22 euros. I crec que no sóc un cas aïllat.

Bromera de lletres ha dit...

Gràcies Toni pel teu comentari i pel teu suggeriment, que tindrem en compte en els projectes futurs. A hores d’ara, considerem que és més positiu concentrar esforços en una marca paraigua com la que ofereix LaButxaca per oferir bons títols i garantir una distribució adequada que no fragmentar un mercat tot just incipient com el de butxaca en molts segells petits. Amb tot, hi ha altres fórmules de revitalització del fons editorial, com la que ofereix el llibre digital i que també explorem en l’actualitat mitjançant el portal www.edi.cat. T’animem a conéixer aquest format!