dilluns, 15 de juny de 2009

Arriba "El desordre de les dames"

Ja està a les llibreries El desordre de les dames, de Pepa Guardiola, obra guanyadora del darrer Premi Enric Valor de Novel·la que atorga la Diputació d'Alacant, amb 17.000€ de dotació. Precisament demà pel matí, el llibre es presenta en roda de premsa a la seu de la Diputació amb l'assistència de l'autora i del diputat de cultura, Pedro Romero, a més de Bernat Bataller, director comercial d'Edicions Bromera.

El desordre de les dames està ambientada en plena conquesta de València. Susanna, una jueva montpellerina, es veu obligada a fugir de la ciutat i anar a l’encontre del rei en Jaume per reclamar-li protecció contra els qui volen privar-la de llibertat. Inicia així, un llarg i perillós viatge que la du a Marsella, Gènova, Barcelona... En una societat dura, de vegades terrible, la protagonista troba un gran suport en altres dones que, com ella, no es deixen véncer pels entrebancs i s’arrisquen per tal d’aconseguir el somni que persegueixen.


Podeu seguir totes les novetats al voltant de la novel·la en el bloc personal de l'autora sobre els seus llibres (Lletres de tinta impresa). Pepa Guardiola s'estrena amb aquesta novel·la en la literatura per adults però la seua obra abasta ja quasi una vintena d'obres infantils i juvenils, reconegudes amb diversos premis.