dimecres, 3 de juny de 2009

Arriba un nou fenomen literariBromera està preparant el llançament d'Esquivant la mort, el contundent debut literari de Josh Bazell. Aquest relat sorprenent i original, a mig camí entre House i Los Soprano, atrapa l’atenció del lector des de la primera pàgina. Amb una narració àgil, mordaç i, en ocasions, descarnada, narra els esdeveniments que han marcat la vida del doctor Peter Brown fins ara. Passat i present s’entrellacen per a endinsar-nos en el món sòrdid de la màfia des d’una perspectiva nova en el gènere negre. Tot plegat, una història, extraordinàriament intensa amb un desenllaç impressionant.


El conegut escriptor Michael Connolly ha dit que aquesta òpera prima «és una ràfega. Josh Bazell m’atrapat amb aquesta història, implacable com una bala». Si voleu conéixer millor aquest fenomen literari, podeu consultar la web oficial:
http://www.beatthereaper.com/. A més, s'està preparant ja l'adaptació cinematogràfica del llibre que tindrà com a protagonista a Leonardo di Caprio. De moment, aquest és el tràiler original del llibre. Prepareu-se per a un nou esdeveniment!