divendres, 26 de juny de 2009

Deu anys de "Besos"

El llibre Besos, publicat en la col·lecció Bromera Teatre, torna a estar d'actualitat. L'obra de teatre fa deu anys que es va estrenar amb èxit i es per això que la productora valenciana Albena Teatre reposa l'espectacle per a commemorar l'esdeveniment. Aquesta és doncs, una excel·lent oportunitat per acostar-se novament a aquest èxit que els mateixos creadors, Carles Alberola i Roberto Garcia, van dur al paper. L'obra ha rebut elogioses crítiques que confirmen que és molt més que una excel·lent diversió:
La Vanguardia: «és una mostra d’humor intel·ligent que ha captivat milers d'espectadors i que ha rebut l’aplaudiment unànime de la premsa».
El Periódico:«Té moments realment esplèndids».
El Mundo:«Una hilarant comèdia musical d’humor».
Avui:«Una dutxa d’aigua fresca i un èxit, més que cantat, cantadíssim».
El País:«Humor intel·ligent i excel·lent coneixement no sols de la tècnica teatral sinó també dels millors recursos del teatre innovador».


De forma excepcional, del 1 al 5 de juliol al Teatre Olympia de València, seran als mateixos actors que feren tota la gira per l'estat espanyol, Alfred Picó, Carme Juan, Noèlia Pérez, Verònica Andrés i Carles Alberola, a qui trobarem damunt l'escenari per a recordar-nos les cançons que ens han acompanyat en cada moment especial de les nostres vides i fer-nos riure de valent.