dilluns, 22 de juny de 2009

El primer llibre exclusivament en format e-book

Acaba de publicar-se Llibreta de Pequín, de Vicent Partal, el primer llibre en català que es publica exclusivament en format e-book. És també la primera publicació conjunta d’Angle Editorial, Edicions Bromera i Cossetània Edicions a través de la plataforma Edi.cat. El llibre està a la venda ja a un preu de 5 euros. Des d’aquest web, també es convida els internautes a baixar gratuïtament una part del text en format Mobipocket perquè els lectors vagen familiaritzant-se amb aquesta nova tecnologia i alhora conéixer aquesta interessant novetat.


Llibreta de Pequín és el relat autobiogràfic del que va viure i veure el periodista Vicent Partal durant la revolta dels estudiants de la Plaça de Tiannanmen, el juny de 1989, quan treballava de reporter de política internacional per a TVE. El periodista, actualment director de Vilaweb, ha volgut publicar el seu llibre -ara que es commemora el vinté aniversari de la revolta- solament com a e-book perquè està convençut que aquest format protagonitzarà una revolució tant gran com ha estat l'ipod per a la música. Amb voluntat de dietari, el llibre ens explica el que Partal va viure a Xina, narrant les seus impressions sobre els esdeveniments i els aspectes més personals i professionals d'aquesta experiència.

La premsa s'ha fet ressó d'aquesta publicació que marca una fita important pel que fa als nous reptes del món de l’edició:
*Reportatge Vilaweb TV

* Article Vilaweb
* Article Levante-EMV
* Article ADN
* Article Avui
* Article El Punt
* Article Diario de Ibiza