Passa al contingut principal

El primer llibre exclusivament en format e-book

Acaba de publicar-se Llibreta de Pequín, de Vicent Partal, el primer llibre en català que es publica exclusivament en format e-book. És també la primera publicació conjunta d’Angle Editorial, Edicions Bromera i Cossetània Edicions a través de la plataforma Edi.cat. El llibre està a la venda ja a un preu de 5 euros. Des d’aquest web, també es convida els internautes a baixar gratuïtament una part del text en format Mobipocket perquè els lectors vagen familiaritzant-se amb aquesta nova tecnologia i alhora conéixer aquesta interessant novetat.


Llibreta de Pequín és el relat autobiogràfic del que va viure i veure el periodista Vicent Partal durant la revolta dels estudiants de la Plaça de Tiannanmen, el juny de 1989, quan treballava de reporter de política internacional per a TVE. El periodista, actualment director de Vilaweb, ha volgut publicar el seu llibre -ara que es commemora el vinté aniversari de la revolta- solament com a e-book perquè està convençut que aquest format protagonitzarà una revolució tant gran com ha estat l'ipod per a la música. Amb voluntat de dietari, el llibre ens explica el que Partal va viure a Xina, narrant les seus impressions sobre els esdeveniments i els aspectes més personals i professionals d'aquesta experiència.

La premsa s'ha fet ressó d'aquesta publicació que marca una fita important pel que fa als nous reptes del món de l’edició:
*Reportatge Vilaweb TV

* Article Vilaweb
* Article Levante-EMV
* Article ADN
* Article Avui
* Article El Punt
* Article Diario de Ibiza

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’