dimarts, 13 d’octubre de 2009

Visita l'excepcional Museu de la innocència
El museu de la innocència és el primer llibre de l'escriptor turc Orhan Pamuk després d'haver guanyat el Premi Nobel de Literatura el 2006. L'obra, editada per Bromera recentment en la col·lecció "L'Eclèctica", és un excepcional viatge per l'Istanbul dels darrers trenta anys, a través de l'amor a una jove d'increïble bellesa.


La impressionant recreació de l’Istanbul dels setanta, des dels barris burgesos al món del cinema, de les vil·les d’estiueig a la vora del Bòsfor als barris populars, fa de la novel·la un magnífic escenari de les contradiccions entre el primer i el tercer món dins d’un mateix país. A més, el llibre relata l’extraordinària història d’amor d’una parella extraordinària. A partir de la trama romàntica, Pamuk realitza també una crítica plena de tendresa de l’experiència amorosa com una possessió, i reivindica la força de les dones per a acabar amb el seu paper d’objectes.


El Periódico ha qualificat l'obra de sorpresa, tot i l'expectació que ha generat en ser el primer títol de Pamuk després de la concessió del Nobel. A més, afegeix: "reconstrueix la vida d'Istanbul en l'últim terç dels segle XX amb gran eficàcia; la ciutat i la gent respiren en totes les pàgines de la novel·la.
Us convidem a visitar aquest excepcional museu llegint un fragment de l'obra. Més informació, en www.bromera.com.

Cap comentari: