dilluns, 19 d’octubre de 2009

"Lennon i Anna" rep una calorosa acollida a Alginet

Divendres passat es va presentar a Alginet Lennon i Anna, de Vicent Borràs. Urbà Lozano (podeu llegir l'apunt que ha publicat al seu bloc) va ser l'encarregat de presentar al nombrós públic assistent aquest darrer Premi de Narrativa Ciutat de València que suposa el retorn de Borràs als seus inicis literàris, amb els relats i amb la música dels Beatles que acompanyaren també les seues primeres incursions en el món de la literatura.

Urbà va ser qui, amb el seu parlament, va dotar l'acte de calidesa i reconeixement per a Vicent i la seua obra, destacant alguns fragments que demostren la mestria d'aquest autor d'Algemesí. Per la seua banda, Vicent va explicar alguns detalls sobre com va veure la llum l'obra, que inicialment formava part d'una de les seues primeres obres, Els silencis de Marc, fins que poc a poc, els relats van anar agafant entitat pròpia.
Vos passem algunes imatges de la presentació i us recordem que aquest divendres tindrà lloc la presentació de Lennon i Anna a Algemesí. Consulteu l'agenda per tenir totes les dades.Cap comentari: